opc_loader

Wensenlijst

 

Gratis bezorgd in heel Vlaanderen - alle prijzen zijn inclusief levering aan huis/stal.

 

Over onsKempenhorse is een on-line winkel voor hoogwaardige paarden-, pony-, honden-, katten,- herkauwer-, knaagdieren- en pluimveevoeders. Een gezond en gelukkig dier begint bij de juiste voeding die past bij jou en jouw situatie. Onze ervaring en de kennis van onze specialisten hebben wij gebundeld.

De merken die wij voeren waren nog niet in België te krijgen, hiervoor moesten kilometers gemaakt worden. Daarom brengen wij het naar u toe: Niet zeulen met zware zakken maar gewoon bestellen vanuit de zetel en wij gaan voor u aan de slag. Wij bezorgen op het moment dat u thuis bent; 's avonds en in het weekeinde. Dus geen toestanden dat de chauffeur bij u aan de deur staat terwijl u aan het werk bent.

Omdat alles vers geproduceerd wordt geldt: voor dinsdag besteld is zaterdag bij u in huis. Als wij een goed beeld hebben van de afname zullen wij ook uit (verse) voorraad gaan leveren. Hierdoor hopen we binnen korte termijn hele korte levertijden te kunne garanderen.

Ook voor honden, katten en hobbydieren kunt u al bij ons terecht, makkelijk snel en gratis bezorgd. Voor vragen en adviezen vindt u bij ons een luisterend oor en zullen wij altijd beantwoorden.

Groeten van het Kempenhorse-team.
Kempenhorse is een gedeponeerd handelsmerk van Walkru VOF.